Индивидуална изработка на Дипломни работи, Курсови работи, есета, реферати или Магистърски тези.
Индивидуална изработка на Дипломни работи, Курсови работи, есета, реферати или Магистърски тези.
Обaдете се
0888 860 564
Всеки ден от 10.00 ч. - 21.00 ч.
Виж всички обяви | Публикувай обява | Общи условия |
Дипломни работи и магистърски тези
изработка
на курсови работи, есета,
реферати, дипломни работи
и магистърски тези
Поръчай 3 теми
наведнъж info@zastudenta.bg
15 % отстъпка
сега
Поръчай своята индивидуална тема сега

Дипломни работи и магистърски тези

За поръчка на дипломна работа или магистърска теза, можете да използвате формата за поръчки или да ни пишете директно на посочения имейл: info@zastudenta.bg. В отговор на Вашето запитване, ще получите от нас оферта или отказ, в зависимост от това дали разполагаме със сътрудник с познания във Вашата област или не. Цената, която ще Ви предоставим, включва следното:
      -  Изработване на дипломната работа/магистърската теза по всички указания, изпратени от клиента.
      -  Корекции след предаване на научен ръководител
      -  При поискване - предварителен доклад, експозе, резюме и презентация  
      -  Отговори на въпроси по рецензия
 
При потвърждение на офертата от Ваша страна, започваме работа. Когато приключим на уговорената дата, ще получите от нас имейл със фрагменти от разработката и банкова сметка за превод. След като внесете уговорената сума, получавате цялата тема, заедно с всички прилежащи документи към нея. Представяте я на научния си ръководител и ако той има някакви забележки за корекции, ни ги описвате подробно в един имейл за да ги извършим. И така, докато Ви дадат рецензия и Ви допуснат до явяване пред изпитна комисия.

Последни обяви

Разработвам дипломни и курсови работи
Разработвам дипломни и курсови работи, реферати, казуси, проекти и дисертации по индивидуални изисквания.
E-mail: diplomni_temi@mail.bg
Телефон: 0892232765
ДИПЛОМНИ РАБОТИ, КУРСОВИ ЗАДАНИЯ, РЕФЕРАТИ, ЕСЕТА
Разработваме в кратки срокове и отлични цени разработки като курсови работи, есета, реферати, казуси, дипломни работи, презентации, доклади и др. Пишете ни, отговоряме веднага!
E-mail: diplomi3@abv.bg
Телефон: oooooooooo
Теми, тези, есета, курсови и дипломни работи, задачи по счетоводство и статистика
В помощ на студента!!! Изготвяме дипломни и курсови работи, разработваме теми, тези и есета, пишем реферати. Ако имате задача, която трябва да изпълните в срок, а времето Ви притиска, ние можем да Ви помогнем!!!
E-mail: kursovite@abv.bg
Телефон: 0899991746
МАГИСТЪРСКИ ТЕЗИ И ДИПЛОМНИ РАБОТИ, РЕФЕРАТИ, ЕСЕТА, КАЗУСИ...
БЪРЗА И ПРОФЕСИОНАЛНА ИЗРАБОТКА НА ДИПЛОМНИ РАБОТИ И МАГИСТЪРСКИ ТЕЗИ ПРИ СПАЗВАНЕ НА ВСИЧКИ ИЗИСКВАНИЯ НА УНИВЕРСИТЕТА. ЦЕНИТЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ИНДИВИДУАЛНО В ЗАВИСИМОСТ ОТ СЛОЖНОСТТА НА ТЕМАТА, СРОКА ЗА ИЗРАБОТКА И ОБЕМА.
E-mail: marinowa_mm@abv.bg
Телефон: 0896439339
Разработка на курсови, есета и презентации
Индивидуални разработки на курсови работи, реферати, доклади, есета, презентации, редактиране и преразказване на текст и други. Цената е достъпна и се определя от сложността на заданието и брой страници. Съобразено с Вашите изисквания, в определени от Вас срокове, по зададена от Вас тема и обем, оформление, както и изисквания на преподавател на съответното учебно заведение. Може да изпратите запитване на посочената поща.
E-mail: iwonnaspasowa@abv.bg
Телефон: 0894916210
Писане на план-конспекти, реферати, курсови работи, протоколи и п.р
Здравейте! Казвам се Иванина на 25години! Имам нужните умения, както и оригинален подход за изготвяне на всяко едно задание от университета! Завърших с пълно отличие степента бакалавър! Бих се радвала да ви бъда полезна.
E-mail: terrinky@abv.bg
Телефон: 0884839634
Експресна изработка на дипломни и курсови работи
Разработвам дипломни и курсови работи, реферати, проекти, есета, казуси, дисертации в кратки срокове, без използване на готови материали.
E-mail: temi_referati@mail.bg
Телефон: 0892232765
Написване на курсови и дипломни работи
Индивидуално изготвяне на всякакви студентски разработки.
E-mail: referatibg@abv.bg
Телефон: 0876496409
ДИПЛОМНИ И КУРСОВИ РАБОТИ, РЕФЕРАТИ И ДР. - ЕКСПРЕСНИ И ОБИКНОВЕНИ ПОРЪЧКИ
Приемаме както ЕКСПРЕСНИ, така и ОБИКНОВЕНИ поръчки. Разработваме задания по следните направления: ИКОНОМИКА, ИСТОРИЯ, ПЕДАГОГИКА, ФИЛОСОФИЯ, ПОЛИТОЛОГИЯ, ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ, БИОЛОГИЯ, МЕДИЦИНА, ЗДРАВЕН МЕНИДЖМЪНТ, НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ, ЕКОЛОГИЯ И ДР. НЕ ИЗПЪЛНЯВАМЕ ЗАДАНИЯ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК. Работим със студенти от цялата страна. НЯМА ФИКСИРАНА ЦЕНА за изпълнението на студентско задание. Цената се определя по следните параметри: сложност на темата; обем на работата(брой страници); срок на изпълнение; вид на шрифта; големина на шрифта; междуредово разстояние; брой на заданията. За да не се губи излишно време в изясняване, ви предлагаме, в запитването си към нас да посочите конкретните изисквания към разработката, като се съобразите с гореописаните параметри. Така, комуникацията ще бъде ефективна и бързо ще получите отговор на въпросите, които Ви интересуват. Запитвания от вида: „Колко струва курсова работа по…?“ остават без отговор. Натрупаният вече 10-годишен опит ни помага да изготвяме висококачествени и уникални(единствени и оригинални) работи.
E-mail: satelit66@abv.bg
Телефон: 0879066214
Курсови работи "Стопанско управление"
Изготвям курсови работи, проекти, реферати, презентации, дипломни работи по специалността "Стопанско управление". Цената зависи от обема на разработката. За контакти: diliana_veleva@mail.bg
E-mail: diliana_veleva@mail.bg
Телефон: 0899943971
Индивидуално разработване на курсови и дипломни работи, реферати, теми, тези и есета
ИМАТЕ ПРОБЛЕМ ПРИ ИЗГОТВЯНЕТО НА СВОЯТА КУРСОВА ИЛИ ДИПЛОМНА РАБОТА, ЕСЕ ИЛИ РЕФЕРАТ! НИЕ СМЕ НАСРЕЩА....... ИЗГОТВЯМЕ НАПЪЛНО, ПРАВИМ КОРЕКЦИИ, ГАРАНТИРАМЕ ЧЕ ТЯ НЯМА ДА СЕ ПОВТАРЯ! КАКВО НИ Е НУЖНО: - ИЗБРАНАТА ОТ ВАС ТЕМА - СРОК - КОЛКОТО Е ПО-ДЪЛЪГ ТОЛКОВА ПО-ЕВТИНО ЗА ВАС - ИНСТРУКЦИИТЕ НА УНИВЕРСИТЕТА - АКО ЖЕЛАЕТЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИТЕРАТУРНИ ИЗТОЧНИЦИ, МОЛЯ ОПИШЕТЕ ГИ РЕШАВАМЕ И ЗАДАЧИ ПО ИКОНОМИЧЕСКИ ДИСЦИПЛИНИ И СЧЕТОВОДСТВО. НОВО!!! При поръчка на две и повече разработки, получавате 10 % отстъпка на всяка следваща!!! За връзка с нас: тел. 0898454531 Е meil: desi_ns@mail.bg фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=100005040333178 интернет страница: http://kursovi.alo.bg
E-mail: desi_ns@mail.bg
Телефон: 0898454531
МАГИСТЪРСКИ ТЕЗИ И ДИПЛОМНИ РАБОТИ, РЕФЕРАТИ, ЕСЕТА, КАЗУСИ...
ИНДИВИДУАЛНИ РАЗРАБОТКИ НА ВСЯКАКЪВ ВИД СТУДЕТСКИ ЗАДАНИЯ /БЕЗ ТЕХНИЧЕСКИ ТЕМИ/. ГАРАНТИРАНИ КАЧЕСТВО И КОРЕКТНОСТ НА РАЗУМНА ЦЕНА.
E-mail: mm_d5@abv.bg
Телефон: 0896439339
Този сайт е собственост на Ев Консултинг ЕООД, ЕИК: 202498772. Всички онлайн плащания за услуги предоставяни от сайта се извършват в български левове в полза на Ев Консултинг ЕООД.
Visa / MasterCard
© 2012 - 2020 ЗаСтудента.ком - курсови работи, дипломни работи, есета, реферати. Уеб дизайн Informano.
Blog counters