Индивидуална изработка на Дипломни работи, Курсови работи, есета, реферати или Магистърски тези.
Индивидуална изработка на Дипломни работи, Курсови работи, есета, реферати или Магистърски тези.
Обaдете се
0888 860 564
Всеки ден от 10.00 ч. - 21.00 ч.
Виж всички обяви | Публикувай обява | Общи условия |
Готови курсови и дипломни работи по Микро и макроикономика
изработка
на курсови работи, есета,
реферати, дипломни работи
и магистърски тези
Поръчай 3 теми
наведнъж info@zastudenta.bg
15 % отстъпка
сега
Поръчай своята индивидуална тема сега

Готови курсови и дипломни работи по Микро и макроикономика

Алтернативни разходи
Курсова работа - теория по Микро и макроикономика
Брой страници: 4
Цена: 5 лв.

 

Икономическа ефективност
Курсова работа - теория по Микро и макроикономика
Брой страници: 4
Цена: 5 лв.

 

Поглъщанията в бизнеса
Курсова работа - теория по Микро и макроикономика
Брой страници: 10
Цена: 10 лв.

 

Пазари.Форми на пазарите. Конкуренция.
Курсова работа - теория по Микро и макроикономика
Брой страници: 20
Цена: 20 лв.

 

Архив готови теми

Обадете се
сега
намерете ни по

Последни обяви

ЕКСПРЕСНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТУДЕНТСКИ ЗАДАНИЯ
Приемаме както ЕКСПРЕСНИ, така и ОБИКНОВЕНИ поръчки. Разработваме задания по следните направления: ИКОНОМИКА, ИСТОРИЯ, ПЕДАГОГИКА, ФИЛОСОФИЯ, ПОЛИТОЛОГИЯ, ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ, БИОЛОГИЯ, МЕДИЦИНА, ЗДРАВЕН МЕНИДЖМЪНТ, НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ, ЕКОЛОГИЯ И ДР. НЕ ИЗПЪЛНЯВАМЕ ЗАДАНИЯ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК. Работим със студенти от цялата страна. НЯМА ФИКСИРАНА ЦЕНА за изпълнението на студентско задание. Цената се определя по следните параметри: сложност на темата; обем на работата(брой страници); срок на изпълнение; вид на шрифта; големина на шрифта; междуредово разстояние; брой на заданията. За да не се губи излишно време в изясняване, ви предлагаме, в запитването си към нас да посочите конкретните изисквания към разработката, като се съобразите с гореописаните параметри. Така, комуникацията ще бъде ефективна и бързо ще получите отговор на въпросите, които Ви интересуват. Запитвания от вида: „Колко струва курсова работа по…?“ остават без отговор. Натрупаният вече 10-годишен опит ни помага да изготвяме висококачествени и уникални(единствени и оригинални) работи.
E-mail: satelit66@abv.bg
Телефон: 0884222309
ДИПЛОМНИ РАБОТИ
ДИПЛОМНИ РАБОТИ, КУРСОВИ РАБОТИ Д И П Л О М Н И Р А Б О Т И ОТСТЪПКИ до края на февруари за всяка заявена дипломна работа Отлични резултати във всички университети. Ангажимент с отговори на въпроси от рецензията. Ангажимент с експозето и презентацията за защитата. Дипломни работи за всички университети с ангажимент до самата защита!!! Ангажимент със защитата !!!
E-mail: studenti_kursovi@abv.bg
Телефон: 0887663649
ИНДИВИДУАЛНИ КУРСОВИ И ДИПЛОМНИ РАБОТИ ЗА СТУДЕНТИ
Нашият екип изготвя курсови и дипломни работи за студенти учащи се във всички университети в страната. Предлагаме помощта си за изработката на реферати, есета и магистърски тези за всички специалности освен математика, физика и счетоводство. Дългогодишният ни опит е оставил след нас доволни клиенти и успешен прием на студенти във чуждестранни университети. Имаме постижения в сферата и това показват многобройните ни награди и отличия. При поръчка на разработка посочвайте: точна тема, изисквания за стил и оформление и срок за изготвяне. По този начин ще Ви върнем оферта за написването на разработката Ви. При поръчка на повече от една разработка, ще коментираме отстъпка от цената. Свържете се с нас на електронната ни поща или на посочения номер по-горе.
E-mail: lichkov33@abv.bg
Телефон: 0885 346 723
КУРСОВИ РАБОТИ, РЕФЕРАТИ, ЕСЕТА, ДИПЛОМНИ РАБОТИ, ДИСЕРТАЦИИ!
Razrabotkite BG предлага на всички свои клиенти следното: 1.Качествена авторска работа 2.Ангажимент до защита 3. Гаранция за изпълнимост на поставените условия, както и корекция - до пълното ви удовлетворяване на крайната разработка 4.Получаване на готовата разработка на мейл 5.Изготвяне на презентация, резюме (експозе) за вашата отлична защита. 6.Платежен документ (фактура) за всяко ваше плащане! Какво е необходимо да направите? Посетете сайта ни: http://www.razrabotkitebg.eu/ Пишете ни или ни позвънете на 0876/922-942 Доверете ни се! Доверете се на 16 години опит! РАЗГЛЕДАЙТЕ БЕЗПЛАТНИТЕ НИ ТЕМИ! http://www.razrabotkitebg.eu/
E-mail: razrabotkite.bg@gmail.com
Телефон: 0876/922-942
Дипломни работи, магистърски тези и други разработки
Разработвам дипломни работи и магистърски тези за следните университети: Стопанска академия „Димитър А. Ценов” – Свищов; Университет за национално и световно стопанство – УНСС; Софийски университет „Св. Климент Охридски” – СУ; Нов български университет – НБУ; Университет по библиотекознание и информационни технологии – УНИБИТ; Югозападен университет „Неофит Рилски” – ЮЗУ; Икономически университет – Варна – ИУ; Пловдивски университет „Паисий Хилендарски” – ПУ; Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий” – ВТУ; Русенски университет „Ангел Кънчев” – РУ; Шуменски университет „Епископ Константин Преславски” – ШУ; Университет „Проф. д-р Асен Златаров” – Бургас; Бургаски свободен университет – БСУ; Варненски свободен университет „Черноризец Храбър” – ВСУ; Висше училище по агробизнес и развитие на регионите – ВУАРР; Висше училище по сигурност и икономика - Пловдив – ВУСИ; Международно висше бизнес училище – Ботевград – МВБУ; Академия на МВР; Други университети – по специалности предимно с икономическа или правна насоченост, психология, педагогика и др. Дипломните работи се разработват индивидуално, по зададен план и критерии, включително експозе (резюме) и отговор на въпросите от рецензията. Цените се определят в зависимост от дисциплината, конкретното заглавие на темата, срока за разработване и най-вече изисквания обем страници. Същите подлежат на индивидуално договаряне според конкретните условия и изисквания.
E-mail: todorovadiplomni@yahoo.com
Телефон: 0896 707 201
Разработки за студенти
Учебната година е съпроводена с много емоции, но и притеснения. Прекалено сте ангажирани, работите, или просто Ви е трудно да се справите и имате нужда от професионална помощ. Ние можем да Ви помогнем в подготовката на: - дипломни работи; - курсови работи; - реферати; - казуси; - доклади; - есета; - презентации и други. Какво можем още да предложим? Работим бързо, коректно, спазваме срокове и изисквания на преподавателя, разработките ни са абсолютно авторски, преминали и през нашата система за плагиатство. Разполагаме и с богат архив от теми от над 10 годишната ни работа, които предлагаме на много ниски цени и безплатно. Какво трябва да направите Вие? Не чакайте последния момент, заявете на време заданията си, за да може и ние да помогнем адекватно!
E-mail: referati_razni@dir.bg
Телефон: 0898712407
ЕКСПРЕСНА РАЗРАБОТКА НА ДИПЛОМНИ И КУРСОВИ РАБОТИ, РЕФЕРАТИ, КАЗУСИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ
Експресна разработка на индивидуални дипломни и курсови работи, реферати, есета, казуси, доклади, презентации и др. задания, на икономическа, медицинска , историческа , педагогическа, философска и друга тематика, за студенти от цялата страна, според специфичните им изисквания. Дългогодишният опит при разработването на студентски задания по тези тематични направления, високият професионализъм и задълбочените познания на изпълнителите, са сигурна гаранция за висока оценка на готовите работи. НИСКИ ЦЕНИ Заплащането, се осъществява само по банков път на един или два транша, в зависимост от договорката. Запитвания и поръчки по телефона, се приемат всеки ден между 09,00ч и 21,00 ч. ГАРАНТИРАНИ: КАЧЕСТВО, ОРИГИНАЛНОСТ, ДИСКРЕТНОСТ.
E-mail: satelit69@abv.bg
Телефон: 0884222309
Изготвям Индивидуални Реферати, Курсови работи, Магистърски тези
Изготвям Индивидуални Реферати, Курсови работи и Магистърски тези в следните области: Администрация и мениджмънт; Съдебна администрация; Основи на управлението; Управление на човешки ресурси; Туризъм; Международни отношения и право; Политология и Журналистика, Защита на националната сигурност; Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред; Дипломация; Предучилищно възпитание. http://referatikursoviraboti.4stupki.com
E-mail: maria_work81@abv.bg
Телефон: 0898607307
ИЗГОТВЯНЕ НА ЕСЕТА, КУРСОВИ ЗАДАНИЯ, РЕФЕРАТИ, ДИПЛОМНИ РАБОТИ, ДИСЕРТАЦИИ
Изготвяне на индивидуални задания по вашите изисквания. Качествено и в срок! Пишете ни 24/7 на diplomi3@abv.bg Отговаряме на всеки!
E-mail: diplomi3@abv.bg
Телефон: diplomi3@abv.bg
Дипломни работи, магистърски тези и други разработки
Предлагаме висококачествена индивидуална разработка на курсови, дипломни работи, есета, казуси и реферати в изключително широк спектър от дисциплини. Експресно! Изгодни цени! Разполагаме с богат архив от готови разработки по желание на клиента. Може да отправите запитване за конкретна тематика, която ви интересува!
E-mail: zorolina_bg@yahoo.com
Телефон: 0899 / 108 101
ДИПЛОМНИ И КУРСОВИ РАБОТИ, РЕФЕРАТИ, ЕСЕТА, ПРОЕКТИ....
БЪРЗА И КАЧЕСТВЕНА ИЗРАБОТКА НА ВСЯКАКЪВ ВИД СТУДЕНТСКИ ЗАДАНИЯ /БЕЗ ТЕХНИЧЕСКИ ТЕМИ/. ЦЕНИТЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ИНДИВИДУАЛНО В ЗАВИСИМОСТ ОТ СЛОЖНОСТТА НА ТЕМАТА, СРОКА ЗА ИЗРАБОТКА И ОБЕМА.
E-mail: dipl_razrabotki@abv.bg
Телефон: 0896439339
Индивидуално разработване на курсови и дипломни работи, реферати, теми, тези и есета
ИМАТЕ ПРОБЛЕМ ПРИ ИЗГОТВЯНЕТО НА СВОЯТА КУРСОВА ИЛИ ДИПЛОМНА РАБОТА, ЕСЕ ИЛИ РЕФЕРАТ! НИЕ СМЕ НАСРЕЩА....... ИЗГОТВЯМЕ НАПЪЛНО, ПРАВИМ КОРЕКЦИИ, ГАРАНТИРАМЕ ЧЕ ТЯ НЯМА ДА СЕ ПОВТАРЯ! КАКВО НИ Е НУЖНО: - ИЗБРАНАТА ОТ ВАС ТЕМА - СРОК - КОЛКОТО Е ПО-ДЪЛЪГ ТОЛКОВА ПО-ЕВТИНО ЗА ВАС - ИНСТРУКЦИИТЕ НА УНИВЕРСИТЕТА - АКО ЖЕЛАЕТЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИТЕРАТУРНИ ИЗТОЧНИЦИ, МОЛЯ ОПИШЕТЕ ГИ РЕШАВАМЕ И ЗАДАЧИ ПО ИКОНОМИЧЕСКИ ДИСЦИПЛИНИ И СЧЕТОВОДСТВО. НОВО!!! При поръчка на две и повече разработки, получавате 10 % отстъпка на всяка следваща!!! За връзка с нас: тел. 0898454531 Е meil: desi_ns@mail.bg фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=100005040333178 интернет страница: http://kursovi.alo.bg
E-mail: desi_ns@mail.bg
Телефон: 0898454531
Този сайт е собственост на Ев Консултинг ЕООД, ЕИК: 202498772. Всички онлайн плащания за услуги предоставяни от сайта се извършват в български левове в полза на Ев Консултинг ЕООД.
Visa / MasterCard
© 2012 - 2020 ЗаСтудента.ком - курсови работи, дипломни работи, есета, реферати. Уеб дизайн Informano.
Blog counters